Kuusamo mini Tour 2013

Kuusamo er en av favoritt plassene mine. Det er harde løpe bakker i traseen som passer meg veldig bra. Og de tre årene jeg har vært med har det vært kaldt og fine forhold, perfekt for meg!! :-)
Liker meg i kaldt vær og fast løype for da føler jeg teknikken sitter bedre og det går fort å gå på ski i slike forhold.

Mini touren startet med  klassisk sprint. Kom meg akkurat ikke videre. Var veldig bra prolog helt til siste bakke, men derfra og inn på oppløpet tapte jeg sekunder. Klarte ikke jobbe over kulen og inn til mål. Det endte med 31 plass. Litt kjedelig å ikke komme videre til heat når det er en mini Tour, da får du ikke med deg viktige sekunder når deg gjelder sammendraget.

Andre dagen var det 5 km klassisk. Hadde en treig start, men kom meg veldig på slutten. Syns jeg gikk bra oppover og fikk til stakinga bedre i dag enn i går. Ble nummer 9 en veldig bra plassering. Blir spennende men jaktstart i morgen.

Siste dag, jaktstart. Startet som nummer 17. Åpnet bra, ble guppevis gåing.  Klarte akkurat ikke å ta igjen den gruppa som gikk foran meg. Tre av fire runder gikk veldig bra. Siste runde gikk jeg dårligere på ski og tapte veldig mye til de fleste. Ble 9 sammenlagt, fornøyd med det :-)

En god Norsk dag ble det også. Marit vant og Therese 3. 10 norske topp 30 sammenlagt! :-D

Heidi Weng-signatur