Lahti 2015 sprint fri

For to år siden gikk jeg feil i semifinalen i Lathi. Det kommer jeg til å huske for alltid! Denne gangen gledet jeg meg veldig til å få gå i den samme løypa igjen. I fjor fikk jeg ikke gå.

Kom meg videre fra prologen. Etter prologen måtte alle selv velge hvilket heat en skulle gå i. Derfor måtte vi gå ned igjen til start og skrive oss inn i heat. Likte ikke helt ordningen, men man må ha fokus på å gå skirenn og ikke bli frustrert over hvilket heat som man må velge. Ble ikke så lang sprint denne gang heller. Jenny Øberg og jeg datt inni hverandre og knakk staven i kvarten. Dette skjedde bare etter 60meter. Utrolig kjipt for nok en gang måtte det skje noe i nettopp denne traseen.!

Men akkurat som sist så hjelper det å bli sint på seg selv og ha full fokus på neste dag, 10km klassisk. Åpner som vanlig litt roligere enn de fleste, men etter hvert får jeg opp fart på skia. Hadde veldig gode tilbakemeldinger underveis og endelig følte jeg at feste var på plass igjen. Du føler du bare kan trykke og gå. Hadde mista litt troen på at det skulle gå så lett igjen etter å ikke vært helt i form og slitt med klassisken i VM. Men i dag gikk det bra og jeg klarte å avslutte like bra som Marit på slutten av rennet! Det har aldri skjedd før. Marit var suveren, men med en andreplass og 17sek bak på renn med individuell start, det var som en seier for meg.

Heidi Weng-signatur