Lysebotn opp 2014

På forhånd hadde jeg lite forventninger til dagens løp, men selvfølgelig hadde jeg lyst å vinne. Det har i det siste vært veldig mye trening, mye trening fordi jeg prøver å kjøre på med så mye trening som mulig for å ikke være noe særlig i form nå på sommeren. Også fordi jeg har en liten baktanke med å teste ut hvor mye jeg tåler av trening. Og for å bli en bedre skiløper til vinteren må jeg ta noen tak når det gjelder total treningsmengde. Det var sikkert mange som hadde forventinger til at jeg skulle gå fort i går, men noen ganger er det sånn at man ikke er helt i støtet når man trener mye. Jeg skal gjøre en vanvittig bra jobb før vinteren starter, så håper den planen jeg setter opp nå skal gjøre meg til en enda bedre skiløper! :) Det var tungt fra start til mål i går og det blei mye padling på meg istedenfor dobbeldans som jeg pleier opp den bakken. Lenge siden den bakken har vært så tung som den var i går. Det var tungt å presse seg på maks og ikke bare i3 sone. Både Liz og Kristin gikk sinnsykt bra i går:) så det var gøy. Artig var det å møte utlendingene igjen! Planen var ikke å være i form, men man har jo alltid lyst å kjempe om førsteplassen. Men i går blei det for hardt.

Heidi Weng-signatur