Minitour på norsk jord, Lillehammer :)

Etter Kuusamo tok jeg meg litt mere hvile for var litt sliten etter helga. Det gjorde at jeg fikk mere overskudd.

 

Sprint skøyting

Jeg var mere på hugget enn på lenge. Prologen var beste prolog jeg har hatt. Det endte med en 5. plass i prologen. Heatene gikk fint og kom meg helt til finalen. Der blei det fotofinish med Celine og jeg ble bak henne og dermed på en 3. plass. Marit er som vanlig sterk og vant.

 

5 km skøyting

Fortsatte den gode opplevelsen i skøyting. Og på lenge har jeg klart å gå et så bra løp på skøyting. Dette var moro! Har øvd veldig mye på skøyting og teknikk i år, så godt at det fungere så bra :)

 

10 km klassisk

Jaktstart. Marit starter først med 20 sek ledelse på meg og med Therese 12 sek bak meg igjen. jeg visste at jeg fort kom til å bli tatt igjen av Therese. Det blei jeg allerede etter andre bakke! Da var det bare å henge seg på. Klarte å henge på i 8,5km så måtte jeg sleppe. De damene i front går fort! Siden jeg klarte å bite tenna så bra sammen, gikk det jo fort med meg også. Nest beste etappetid. Det ække hverdagskost for meg :-) Ellers var det en veldig gode norske dager på Lillehammer. Med veldig mange pallplassering på både dame og herresiden.

Heidi Weng-signatur