NM motbakkeløp Sauda – Hovedlandsnuten opp

Utrolig varmt vær, men alltid bra at det ikke er regn når det er motbakkeløp. Da blir det glatt på steinene og da får du ikke grep med skoa. Men varmen i motbakkeløp er grusomt.

Starta altfor hard. Det var fordi jeg hadde lyst på spurtprisen som var etter 600m. Men det straffet seg underveis i løpet. Fikk veldig melkesyre i beina som jeg ikke fikk bort. Du kommer deg aldri ut av syra når det er motbakkeløp så det eneste du får gjort er å løpe med syre.

Kom inn på tiden 43:30, 4 sekunder bak pers fra i fjor. Ikke helt fornøyd når jeg kom i mål og var bak pers. Men i fjor føltes det som en god tid og jeg var lett i beina. I i år hadde jeg kamp med meg selv om å ikke tenke på syra som jeg hadde hele veien pga åpningstempoet. Derfor er jeg fornøyd når jeg kun var 4 sek bak pers!

Søster blei nr 3! Og persa med hele 3 minutter!! Det er utrolig forbedring! Hun kjempet med May Britt Buer som ble nr 2 til slutt. Gamle mor Weng blei nr 6 :)

Heidi Weng-signatur