Oslo skishow – aktiv mot kreft

En utrolig varm dag å gå rulleski showrenn på Aker brygge, men som alltid er det utrolig gøy å stille opp for en så god sak.

Mye mennesker på plass som gjør at det blir ordentlig stemning!

Allerede i kvartfinalen var det et utrolig tøft heat. Ingvild flugstad Østberg, Marthe Kristoffersen som var i finalen i fjor og Anniken som går en del rulleskirenn var i samme heat som meg. Jeg prøvde å ikke spare på kruttet i noen av heatene. Da blir kvelden ei supergod økt. Slik trening som å gå maks i 2min trenger jeg virkelig å øve på. Semifinalen var tøff og jeg var offensiv, stivnet litt på oppløpet og satset på at det holdt helt inn for å komme til finalen. Det holdt.

I finalen var det litt knuffing. Både jeg og Marit ville ligge som nr 2 inn i nest siste sving, men det var jeg som ga meg. Jeg måtte da gi Marit et lite dytt i ryggen slik at det ikke skulle bli krasj, men da mista jeg fart selv og de bak meg ga meg et dytt i ryggen. Fikk så stor fart av dyttet at jeg plutselig lå som nr 2 igjen.

Maiken som vant i fjor vant overlegent i år også. Hu er sterk!  Jeg klarte å holde de andre bak på oppløpet og endte på 2 plass :)
Marit blei 3.

Heidi Weng-signatur