Sesong avslutting i Norge.

Siste to world cup renna var i Drammen og Kollen. Som alltid er det sprint i Drammen by. Sol og toppstemning som alltid. I fjor måtte jeg stå over i Drammen pga sykdom. Derfor var jeg i  ekstra godt humør for å endelig være frisk til akkurat denne sprinten fordi jeg trives så godt i den sprint løypa.
Oppløpet i Drammen er i motbakke noe som passer meg veldig bra. Prologen gikk ikke akkurat så bra med meg, følte jeg ikke klarte å gå i sprintfart, men kom meg akkurat videre som nr 29. Kvarten gikk bra, semien gikk bra og finalen gikk bare enda bedre. Det endte med en andre plass bak Maiken C Falla! På oppløpet gikk jeg forbi selveste dronninga Marit Bjørgen, det er ikke ofte jeg klarer. Stort å vise at jeg kan gå fort i sprint!

Kollen var det også toppstemning og super fint vær! Mye folk som hadde tatt turen for å heie på oss jentene. For min del var det en litt tyngre dag i dag. Men uansett et bra løp i forhold til 3 mil for min del. Blei en bra plassering! Det som er mest utfordrene med avstanden til de beste på tremil er at jeg har vært like langt bak den som vinner ganske mange år, føler jeg aldri klarer å være noe nærmere. Nå må det bare trenes for neste år.

Først må jeg ha litt ferie og hvile, så jeg kan komme meg igjen med barmark til neste sesong. https://www.youtube.com/watch?v=hUKd7iGgHmw

Dette året har vært min beste sesong. Med både pallplass på individuelle distanser og i sprint i begge stilarter.

Det betyr at jeg gjort framgang i år. Har hatt mitt dårligste mesterskap, men i Flaun  var det andre som var bedre enn meg. Totalen har vært kanon bra! Ble tilsutt nr 3 i verdenscupen totalt og 5 i sprint cupen.

Heidi Weng-signatur