Sognefjell juni 2014

Tilbake på snø!

Det var ganske herlig å våkne opp første dag på Sognefjellet til strålende sol. Det var godt å få på seg skia. Det var litt uvant i starten, men man kommer lett inn i det. Fokuset på denne samlinga er nemlig mengde trening og teknikk. Utrolig bra terping med flinke trenere som setter seg ned og ser på teknikk sammen med oss time etter time, hver dag. Syns klassisken begynner å sitte, men skøytinga syns jeg er vanskelig å få til slik jeg vil og bør gå. Det er å ikke vri seg unna skyvet og jeg har en tendens til å gå ut med rumpa istedenfor å sparke ned i bakken. Vi var så heldig å ha med smørerene på samlinga, så det blei mye testing av ski. Har fått meg mange gode par i stallen min. Lover godt for neste sesong :-)

Husk Aktiv mot kreft på Aker Brygge tirsdag!

Heidi Weng-signatur