Wings for life World run 4.mai 2014

Starten var på stadion i Stavanger.

Det unike med dette løpet er at det har ingen fast distanse og hver eneste deltager på hele kloden starter på nøyaktig samme tidspunkt. Det blir kjørt en bil som startet en halvtime etter starten går. Når bilen tar igjen deltagere, er løpet over.

Jeg lå godt an lenge sammen med de beste gutta, men etter 1time og 20 minutter sa dessverre beinhinna stopp. Jeg har sliti med beinhinnebetennelse før og turte ikke ta noen sjanser på å løpe så mye lenger. Selvom jeg garantert ikke hadde klart å holde like høy fart så lenge som de mange andre klarte. Jeg bestemte meg for å løpe i 1:30 og det gjorde jeg. Etter det var det å heia som en gal på resten av gjengen! :) utrolig moro var det å få oppleve så fin natur i Stavanger og ikke minst alle de som heia på oss, god stemning med flagg og heia rop :)

Løpet gikk for forskning på å finne en kur for ryggmargsskader. En virkelig god sak å støtte opp på!

Heidi Weng-signatur